søndag 26. oktober 2008

Stjernebok

Oldemora til Tiril Maria blir 90 år,
og då har eg laga eit skrytealbum til ho.
Eg har hatt lenge lyst å prøva å laga eit sånt album..
Og da blir ikkje da sista, for detta var morro!!!
Fekk ånde øve meg igår kveld.. hadde lite med papir,
so måtte ta dei fargane eg hadde nok av.
Men da gjekk jo bra :)
Eg har valgt å ikkje dekorera utvendig på boka..
Kanskje eg ombestemmer meg før me gjer ho ifrå oss..
men føreløbig er ho sånn no...

Va ikkje detta eit flott skrytealbum då???
Håpar på at oldemore blir gla for da.. for eg e veldig stolt øve da..
Kjempe arti å laga!!!

Fleire julekort til salgskassa mi...

Har ikkje hatt ånden over meg på ei stund no.. men har fått til nokon kort.. skal jo snart på messe so MÅ jo ha litt å selje..
Her er fire kort...
Blonder er tingen hihi..


--------------------------


-----------------------

-----------------------


Blei lite med komentara denne gongen..
Men men.. e i eit "orka ikkje"-humør ikveld.. ;)

torsdag 9. oktober 2008

Bunny-Zoe have a blog candy..

Nikki has birthday at Saturday and she is celebrate with a wonderfull blog candy..
Go visit here blog :)

Fleire julekort til salgskassa mi...

Her har eg brukt:Grønn bazzill kartong. Mønsterark ifrå Imaginisce og ifrå St.Nick-Holly Verry Strips. Stempelet er malt med distress.. Band ifrå panduro. Swirlane har eg skjert ut på akvarellark med silhouettemaskina som eg har malt med distress og hatt grønn glitterlim på. Det samme har eg gjort med tekststempelet.
Eg har brukt:Ladybugandfriends stempel som er malt med distress.. Mønsterpapir ifrå ladybugandfriends og St. Nick -holly berry Strips.Tekststempelet hugsar eg ikkje heilt kor var ifrå.. Kanskje nåken veit?Blå bazzill kart og swirler skjert ut i akvarell papir som er malt med distress..
Eg har brukt:Ladybugandfriends stempel som er malt med distress.. Mønsterpapir ifrå ladybugandfriends.Tekststempelet hugsar eg ikkje heilt kor var ifrå.. Kanskje nåken veit?Blå bazzill kart og snøkrystaller skjert ut i akvarell papir som er malt med distress.. Blonder og band ifrå mamma sitt syrom Takk mamma..

4 Julekort..

Dette kortet har fått blonde i laange baner.. :)
Begynte inni korte og gjekk rundt og kom igjen og avslutta inni kortet.
Eg har brukt grønn bazzill kartong. Mønsterarker har eg latt gå ifrå baksida og fram på framsida.. Laga nokon tagger med restepapir. Stempelet er ifrå Ladybugsandfriends som eg har fargelagt med ProMarkers. Tekststempelet er ifrå papirgleder.no.







Nytt julekort med rød bazzill kartong. Brukt samme mønsterark her også som eg har latt gå ifrå baksida til framsida.. Stempelet er ifrå ladybugsandfriends og er fargelagt med ProMarkers.So har eg brukt litt band og perleband.



--------------------------------------------------------------------

Her har eg brukt symaskina kjempe masse. Fekk idèen av mønsterarke som ligg i bunn for dar er det bilde av at da er sydd på. So eg ha sydd og sydd :) Men va kjekt.. Symaskina fjuska litt so ikkje allti ho ha klart å sy sånn ho skal... Men ikkje rart heller.. symaskina e sikkert lika gammal som meg om ikkje eldre.. Mamma si gamle..som ho ALLTID har hatt.. Ho ha ikkje brukt den på mangen år..so kanskje derfor ho fjuskar?




Ellers har eg brukt blå bazzill kartong. 3 typar mønsterark som eg ikkje veit kor eg har ifrå.. Loppiskjøp... Stempelet er fargelagt med Promarkers og tekststempelet er ifrå Papirgleder.no.





---------------------------------------------------------------

Litt meir julekort med rød bazzill kartong. Brukt samme mønsterark her som på dei to fyrste. Har laga da på samme måte med å la mønsterarket gå ifrå baksida til framsida.. Stempelet er ifrå ladybugsandfriends og er fargelagt med ProMarkers. So har eg brukt litt band og perleband.



Sukkersøtt har ein kjempe flott RAK


Må inn å skjekka ut sukkersøtt sin flotte RAK.

http://sukkersott.blogspot.com/2008/10/rak-fra-oss-til-deg.html alt du trenger å gjera er å skriva ein kommentar, so er du med i trekningen :)

lørdag 4. oktober 2008

Sjokolade øskja






















Da e bursdag i familien snart.. so då tenkte eg at eg skulle laga ei sjokoladeøskja.. Her har eg brukt silhouette maskina mi på akvarellark som eg ha malt igjen med distress.. So pynta med glitterlim og brads. Tekststempelet er ifrå Stempelglede.Mønsterarka som eg har brukt på øskja veit eg ikkje kva heiter.. Men det grønne oppå er ifrå paper pad - boxer som er stempla tekst oppå.

Inni har eg eit Magnolia stempel som er argelagt med promarkers. Skreve teksten som sto i sjokoladeøskja.. og pynta med retro flower, brads og glitterlim.
Takk for at du tok deg tid til å sjå på...

Pakkelapper.




Da e jo snart jul... og me ska snart på julemesse.. so då er eg begynt å laga ting til den.. Skulle jo ha begynt for leeeenge sian.. men sånn e da..


Her har eg klypt opp eit stempel som egentle er fira ruter.. Har skjert ut merkelappane på silhouette maskina og sydd på to av dei og brukt meir av akvarellarket som eg ha stempla på på to av dei.. Fargelagt med ProMarkers..

Kosebamse... :)


Eg har laga eit kort med eit kjempe skjønt motiv.. Brukt distress ink for fyrste gong.. DA va kjempe kjekk maling å jobba med.. likte den veldig godt!!!
Ganske enkelt kort, men eg syns ikkje da trengde noko meir..