søndag 30. august 2009

Har vore på kurs med Marianne Hope

Eg har vore på to kurs med Marianne Hope. Da va utruleg kjekt og inspirerande!!

Det fyrste kurset eg var på var: "En designprosess - teori i praksis". Da var om design reglar.. reglar som ein har som ein pekepinn.. men som ikkje treng å følgas slavisk.. men kanskje gjer da lettare for å komma vidare og/eller laga layouten fortare...

Da andra kurset eg var på var: "Teknikk kurs med maling og gesso". Her fekk me beskjed om å IKKJE tenka.. berre klatta og klisja på.. Va utrule morro!!!

Eg har fått soooo masse inspirasjon.. er heilt gira..

Eg lagde tilsammen to og ein halv layout. På teknikkurset begynte me på to layouter fordi da tar litt tid å tørka.. So eg vart ferdig med ein og bakgrunnen på den andre, den har eg gjort ferdig her heima idag. Men kan ikkje visa den endå pga at eg har sendt den inn på ein utfordring på papirgleder forumet.

Men her er layouten som blei laga på fyrste kurset.
Her har eg brukt bazzillark i to brunfargar. Eit mønsterpapir som eg ikkje hugsar navne på. Knappar, hyssing, bølgepapp og klistremerkebokstavar og thickersbokstavar.
Dette er den layouten eg lagde heilt ferdig på "gesso" kurset. Her er da bilde av Tiril Maria og mormor.
Tiril Maria er fyrste gong ute i båt.
På denne klinte eg berre litt gesso utøve kartongen og brukte litt vatn og.Lagde litt mønster med rundingar og striper. So malte eg med akrylmaling.
Egentle ein litt knall oransjerosa.. men litt for oransje her.. (fekk da ikkje bedre til) So har eg brukt lego og dublo beter til å laga prikker med malinga. Under bilde malte eg ein blågrønn farge som eg stempla med ein bakgrunnsstempel på etter den var tørr. Litt Glimmermist er brukt, knapp og små klistermerkebokstaver og tickersbokstavar.

Tusen takk for titten..


lørdag 22. august 2009

Barnehageboka eg har laga til Tiril Maria

Tiril Maria skal ha ei bok i barnehagen der ho har bilde av alle sine nermaste. Me bestemme sjølv korleis den ska vera, kor mangen bilder og sånt. Men størrelsen er A5 og so skal arka lamminerast sånn at den helde lenge. So lite med pynt. Men her er jo bildene som skal vera i fokus...




Takk for titten..
Ha ein fin lørdagskveld.. c",)
x

torsdag 6. august 2009

Blog candy

Leanna have a wonderfull bloggcandy on here blogg. She is celebrate that she moving to Dubai and the fact that she have had 5,000 visitors on here blog.
Yep, thats right, a whole set of Gorjuss Girls Set 3 stamps!!
I hope I win this time!!!!
She will keep this open until the 1st September and its open to anyone.