søndag 30. august 2009

Har vore på kurs med Marianne Hope

Eg har vore på to kurs med Marianne Hope. Da va utruleg kjekt og inspirerande!!

Det fyrste kurset eg var på var: "En designprosess - teori i praksis". Da var om design reglar.. reglar som ein har som ein pekepinn.. men som ikkje treng å følgas slavisk.. men kanskje gjer da lettare for å komma vidare og/eller laga layouten fortare...

Da andra kurset eg var på var: "Teknikk kurs med maling og gesso". Her fekk me beskjed om å IKKJE tenka.. berre klatta og klisja på.. Va utrule morro!!!

Eg har fått soooo masse inspirasjon.. er heilt gira..

Eg lagde tilsammen to og ein halv layout. På teknikkurset begynte me på to layouter fordi da tar litt tid å tørka.. So eg vart ferdig med ein og bakgrunnen på den andre, den har eg gjort ferdig her heima idag. Men kan ikkje visa den endå pga at eg har sendt den inn på ein utfordring på papirgleder forumet.

Men her er layouten som blei laga på fyrste kurset.
Her har eg brukt bazzillark i to brunfargar. Eit mønsterpapir som eg ikkje hugsar navne på. Knappar, hyssing, bølgepapp og klistremerkebokstavar og thickersbokstavar.
Dette er den layouten eg lagde heilt ferdig på "gesso" kurset. Her er da bilde av Tiril Maria og mormor.
Tiril Maria er fyrste gong ute i båt.
På denne klinte eg berre litt gesso utøve kartongen og brukte litt vatn og.Lagde litt mønster med rundingar og striper. So malte eg med akrylmaling.
Egentle ein litt knall oransjerosa.. men litt for oransje her.. (fekk da ikkje bedre til) So har eg brukt lego og dublo beter til å laga prikker med malinga. Under bilde malte eg ein blågrønn farge som eg stempla med ein bakgrunnsstempel på etter den var tørr. Litt Glimmermist er brukt, knapp og små klistermerkebokstaver og tickersbokstavar.

Tusen takk for titten..


2 kommentarer:

 1. Så flotte LO-er du har laget på kurset, Tine!! Tipper det var en vitamin-innsprøytning av de store!!

  Gleder meg til å se hvordan du bruker dette videre fremover. Lykke til med kreativiteten!

  SvarSlett
 2. Hei Tine:)

  Takk for sist. Koselig å hilse på deg på kurset til Marianne Hope i helga. LO`en du lagde på kurset ble kjempefin.

  Hilsen Bente

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)