søndag 28. februar 2010

Flettekorg.


Eg er blitt medlem av kort klubben til papirgleder. Og sist me hadde møte lærte Jannhild oss å lage denne korga. Ho hadde funne ein tutorial av den flotte korga som Lena Katrine har laga.

Eg brukte eit dobbelsidig mønsterark (hugsar ikkje kor da kjem ifrå, men kjøpt på papirgleder). Eg  klarte berre å fletta ferdig korga på møte, men gjorde den ferdig då eg kom heim. Pynta den med stempel med magnolia sleiv-jenta (tihi).. fargelagt med pro og touch markers. Roser i div størrelser, blader og bånd. Eg har malt litt med distress krakelerings maling på blomster og bånd.


Tekststempel ifrå papirgleder. "Det er din dag i dag".
Korga blei ein liten morsdagspressang til svigermor. So da er derfor da står "mamma" med klistremerkebokstaver.

Her ser du korga ovanifrå. Eg har brukt litt halvperler og hjerte itillegg til roser og blader. Brukt Martha Stewart bord punch både rundt kanten øverst på korga og til hanken. Hanken har ein forsterkning inni med kartong.

Eg hadde små sjokolader i cellofanpapir og knytte med samme bånd som eg har brukt ellers på korga. Hadde ikkje tid å ta bildet med da oppi... Men da vart prikke over i-en på korga :)

Takk for titten, folkens.. Og kjempe kosleg med alle kommentarane de gjer meg!! Varmar veldig:)

3 kommentarer:

  1. Såå utrolig nydelig kurv- nydelige ark og pynt:)slik må jeg få laget en dag også:)

    SvarSlett
  2. Kjempelekker kurv du har laget. Tror arket kommer fra Kaiserscraft;) Lekkert det håndtaket, tror jeg må ha den borderpunchen. Nydelig pyntet også!
    klem fra
    Mette

    SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)