mandag 22. september 2008

Utfordring på Papertake Weekly Challange

Her har eg prøvd meg på ei skissa av Katharina's skissa på Papertake weekly challenge. Enkel og fin skissa. Likte den veldig godt.

Eg laga to ganske like jentekort..Og eit gutakort..

Eg har brukt orasje og brun bazzill, mønsterark hugsar eg ikkje navne på. Magnolia stempel som er fargelagt med ProMarkers.

Gullband, gullnetting og gullhjerte.Tekststempelet er ifrå stempelglede og er embossa, da er den brune bazzill ringen også.

Kort #1


Inni kortet har eg tatt igjen tinga som er på framsida. Gulhjertet, gullnettingen og brun bazzillkartongen som er embossa med gull. So har eg pynta litt med gullperlepand. Arke til å skriva på er ifrå Making Memories som heiter "spiral journaling book"

Baksida er og pynta litt med gullband, gullhjerte, gullnetting og gullperleband. Og so til slutt stempelet mitt..


Kort #2
Eg har gjort akkurat da samma på detta kortet som på kort #1.. Men med ei anna magnolia jente.Innsida er samme prinsipp som fyrste kortet..men eit anna ark ifrå samme blokk.


Baksida er også her gankse lik som kort #1..


Kort #3

På dette kortet har eg brukt blå bazzill kartong. Mønsterark frå Paper pad - offbeat. Arket bak guten er akvarell som eg har malt med distress ink. Skrifta har eg skreve med ein spesialtusj som eg har brukt embossing pulver på.. Magnolia stempel som er fargelagt med ProMarkersBand. Ellers har eg brukt blomst, bling, perlesnor, streng og små duppeditter...

Innsida av kortet har eg brukt samme mønsterark som på framsida.. og ellers brukt ting som er på framsida. Arket er ifrå Making Memories og heiter "spiral journaling book.
På baksida har eg pynta med da samma mønster arket og blomane som resten av kortet, og so stempelet mitt..

3 kommentarer:

 1. Så stilige kort, likte spesielt godt de to første. Mønsterpapiret på fremsiden ser ut som KaizerCraft, det er i alle fall dritlekkert sammen med gull-detaljene du har brukt! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for besøk i bloggen min:=)
  Ang. mal/oppskrift til den lille ryggsekken, så finner du den inne hos damen jeg har linket til i innlegget. Scroll deg bittelitt nedover på siden hennes, så ser du tutorialen beskrevet i egen kategori på venstre side.

  SvarSlett
 3. Så fargerike og flotte kort du lager, Tine!

  Likte også veldig godt det kondolanse kortet du hadde laga. Den blomsten du hadde på det var super fin! Og så likte og godt blomsterstempelet du fikk med det scrappebladet ditt.

  God helg til deg og dine!

  Klem fra Rita

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)