mandag 26. oktober 2009

Brettekort

Marianne hadde eit so flott brettekort i bloggen sin som eg berre måtte prøva meg på. Etter mykje studering av kortet hennas, fant eg ut korleis ho hadde bretta da :) Og klarte å bretta eit sjølv. Litt stålt øve meg sjølv for at eg klarte da :)  tihi...

Her er mitt kort på framsida.Stempel ifrå stempelplata jul i fjørset ifrå Papilio. Den har eg fargelagt med pro- ogtouch markers. Pynta med juleblomst ifrå prima.
Sløyfebåndet er kjøpt på binders.

Her er litt fleire detalj bilder ifrå framsida

Når ein knyter opp sløyfa og bretter ut kortet, ser det slik ut..Inni har eg brukt mønsterark ifrå inkido og Cosmo Cricket.
Akvarell ark i dei fire felta som er lyse. Brukt autum leavs kantstempel, stempla med distress ink - vintage photo og pynta med litt glitterlim.
Begge tekststempla er ifrå Kreativ Hobby.

Takk for titten..

4 kommentarer:

 1. Ååå så mye flott du lager! Fargeleggingen din er jo bare helt utrolig!
  Takk for hyggelig besøk i bloggen min forresten! Og angående spørsmålet ditt om "Diaper crew" babyene - jeg fargelegger bare bleia/buksa i rosa - vips så har jeg jentebaby;=D

  SvarSlett
 2. Meg igjen...;=DD Håper det er greit at jeg legger deg i bloggrollen min? Dette var absolutt en blogg jeg har lyst til å titte mer i:=)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort - og en super blogg! Du har et godt øye for detaljer, det må jeg si. Jeg fant masse som var til god inspirasjon hos deg.
  Takk for hyggelig besøk og kommentar i bloggen min. :)

  SvarSlett
 4. Ååå dette brettekortet var flott!!

  ha ei fin uke!

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)