lørdag 24. oktober 2009

Kreativ Hobbys julekortutfordring - eg er med!‏


Kreativ hobby har ein  julekortutfordring. Det var heile 85 søkere til dei 50 plassane. Og eg var ein av dei heldige som blei plukka ut til å få vera med :)
Ein skal laga 10 julekort kvar, og med min. to stempler ifrå kreativ hobby, som skal vera på framsida av kortet. Alle korta kjem på bloggen min, Eit av korta skal sendast inn til Kreativ Hobby innen fristen som er den 10 desember.
Klara ein å gjera alt dette får me kvarsin julepressang verdi av 300kr... :)
Dette blir moro!!!  

1 kommentar:

 1. Heisan, og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!

  Her gjør jeg et forklaringsforsøk på stjernekortet. Håper du forstår forklaringen min, og får det til!!

  Hvert trekant-rom ( 4 stk )brettes for seg, og limes sammen til slutt.
  Del et 12"/12" ark i fire.
  Ta et kvadrat og brett diagonalt to ganger, så det blir et kryss i midten.
  Nå skal du klippe bort NESTEN en hel trekant. Klipp langs bretten inn til midten på en side, og ca en cm innenfor bretten på den andre siden. Den lille kanten som står igjen er for å lime trekanten sammen til et lite rom.
  Gå til trekanten til høyre for den du har klippet vekk, og lag en brett på midten av denne.(en oppoverbrett, som et fjell. )
  Nå er du ferdig med et rom. Hvis du "lukker" igjen hulrommet, og limer den sammen med den lille ekstra kanten, så har du et fiks ferdig trekantrom. (OBS du må pynte innsiden før du limer altså )
  Hvis du gjør det samme med de tre andre kvadratene, så ser du lett hvordan du må lime det hele sammen helt til slutt for å få en stjerne.

  Lykke til!

  Klem Marianne:)

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)