søndag 8. august 2010

Koselig Helg...

Eg har hatt ei fantastisk koselig helg med eit vennepar og dei to skjønne jentene deirans, som har vore på besøk hjå oss ifrå lørdag til søndag. Igår (lørdag) hadde me hjortegryta på menyen. Sjølvskåten hjort (av samboaren min) og alt laga frå skretch av samboaren min. Han e ein god kokk :) 
Alle stooor kosa seg. Og etter ungane var lagt seg so satt me voksne ute på nye terrassen vår og prata og kosa oss til seine natterstimar.. 

Idag har jentene fått oppstempla stempel med seg heim. Dei skulle fargelegga i bilen.. snakk om å vera ivrig!!

Eg har eit kort eg ikkje har fått vist dekan endå.. 


Magnolia sjørøverjenta er fargelagt med promarkers og har maskert ho inn i eit anna bakgrunnstempel frå magnolia. Litt glitterlim på sjøen.. 

Detta kortet skal også vera med på utfordringen til Cute Card Thursday. "Watheva!"


Kanskje de ser glitteret bedre her??Inni kortet.. Tekststempel frå Norsk Stempelblad og litt skreve for hand..Mønsterarket er ifrå ei sånn paperpad blokk frå Basic grey meinar eg.. 
Ellers har eg rufsa opp og sverta alle kantar med distress ink - Vintage photo.

Eg trenger fleire sjørøverstempler.. Då eg var hjå mamma i ferien, kom eg plutselig øve ein nettbutikk som hadde nokon kjempe tøffe sjørøverstempel som hadde passa til magnolia stemplene også.. Men trur du ikkje eg gløymte å skriva ner adressa då.. eg har leita og leita.. prøvd å hugsa kor eg hadde gått vidare.. for eg har gått vidare ifrå ein blogg...men kven sin??? 
Grr.. e so irritert på meg sjølv. Eg prøvde å kjøpa da når eg va hjå mamma, men ein måtte ha den "trykkedingsen" til nettbanken og den hadde eg jo ikkje med meg.. so grrrrr.... 

Men men.. so sparte eg dei pengane ;) 

Takk for titten.. og ha ei flott veka alle sammen :) 


5 kommentarer:

 1. Et FLOTT kort du har laget - likte så godt den røde fargen som skapte kontrasten til det brune og ellers duse! Maskering gir virkelig fine motiver altså - og det er jo så moro når man kan kombinere stempler og utstyr man har! :)

  SvarSlett
 2. Rålekkert kort, og nydelig og gjennomført motiv! Nesten som et maleri...:)
  Ida

  SvarSlett
 3. What a great pirate card! I love the scene you have made and the coloring! GReat work!! Wow!
  Martina

  SvarSlett
 4. Så nydelig kort, la meg til som følger her. Første gang innom, men ikke siste.
  Klem fra Anja

  SvarSlett
 5. Dette var kjempeflott kort, men har du bare festet stempelet på den ene siden av klaffen? for at det skal holde så det ikke åpnes? om du skjønner hva jeg mener? Veldig dårlig til å forklare... ;)
  Du har så masse flott og kjempefint fargelagt ;)

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)