torsdag 12. august 2010

Youtube er ein fantastisk ting!!

Eg har hatt nokon timar framfor dataen der eg har såtte å sett på youtube og maaangen filmer med diverse teknikkar. 
Kjempe moro og innspirerande!!
Her har eg laga bakgrunnspariret sjøl med distress ink.

På da kortet som er horisontalt har eg embossa med klar embossing pulver. Stempelet eg har brukt er frå Hampton Art Stamps. So stempla eg tre fargar med distress putene mine på ei stor flis og dusja på med glimmermist og litt vant. So "duppa" eg arket ner i. Da samma gjore eg med ei bokside som eg har stansa ut ein blomst av Tim Holtz nye dies - Tattered Florals.
Tekststemepelt er frå Norsk Stempelblad
Ellers har eg brukt papirband, knapper og sommarfugel av tre.

På kortet som er vertikalt har eg "smussa" og gnikka distressen på med sånn foam..og so ha eg dusja litt vatn på. Stempeltrykket er frå Kort og Godt. 
Ellers har eg brukt glitterlim. 
--------------------

 So har eg funne ein kjempe kjekk og enkel måte å laga skjorte kort på.Grei måte å få vekk litt papir ein aldri brukar.. :) 
Kjekke manne kort! Inni korta har eg på nokon av skjortene stempla med Ladybug and Friends stempel. Og nokon har fått teksten "verdens beste pappa!" som eg har skreve på dataen. 

Har laga nokon til etter bilde, men tar ikkje fleire bilder..du ser gangen i da :) 

Då skal eg rydda litt i huse og so skal eg pakka i campingvogna.. Me skal til Gaupne på Sogn Gammaldansfestival :) Ei kortlagingsfri helg.. ikkje at eg ha lyst å ha fri frå da.. men kjenne armane mine ha da.. Tihihi.. nett so da e bedre å spela toradar hahaha.. 

Ha ei flott helg alle sammen.. og takk for alle kommentarane eg frå. Dei varmar veldig!!


5 kommentarer:

 1. Så flotte kort! Ja det er utrolig hva man finner på YouTube - også av nyttige ting :) Spennende å teste ut nye teknikker :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så mye vakkert du lager! Har aldri sett bloggen din før, så det var hyggelig med kommentar fra deg så jeg fikk besøkt den!

  Tusen takk for koselig kommentar på flaske kortene mine... Angående pris så har jeg ikke helt bestemt meg enda.. Må se hva jeg skal ta for det andre jeg skal selge også sette pris etter det!

  Lykke til på messe!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så mange flotte kort du har laget, Tine!
  De skjortekortene var jo utrolig kjekke, alltid vanskelig med kort til menn!
  Håper du koser deg masse i helgen!
  Mona

  SvarSlett
 4. Så flotte kort! Likte skjortekortene veldig godt!! Har du noen mal på de? Eller finner jeg de på YouTube kanskje? Håper du har hatt en fin helg :)

  SvarSlett
 5. kan du please lare bort hvordan du gjor disse.......... jeg sliter med a fa de til............

  SvarSlett

Kjempe koslig om du vil skriva nåkre ord til meg :)